Zakelijke
Evenementen

Van concept tot operationele aansturing

Organiseren
van zakelijke evenementen

Ik organiseer en coördineer alle zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een grootschalige (vak)beurs, een spannende product-launch of om interne events die de betrokkenheid van medewerkers aanwakkeren: ik manage het van concept tot operationele aansturing.

En ja, ik beschik over een wijdvertakt netwerk, dus creatieve input, locatieselectie, catering en alles wat verder bij een evenement komt kijken, zijn altijd ‘inbegrepen’.

On- en offline
marketing

Hoe bereik je de juiste doelgroep op het juiste moment en op het juiste touchpoint met de juiste boodschap? Die vraag stond altijd al centraal binnen marketing, maar in onze gedigitaliseerde wereld is het aantal keuzes wel flink toegenomen. SEO, SEA, social, blogs, white papers, storytelling, animaties of toch een ‘traditionele’ CRM campagne?

Ik help je bij het maken van doelgroepgerichte keuzes en stuur de marketingprojecten integraal aan.

Communicatie
met een visie en gedegen strategie

Succesvol communicatiebeleid vereist een stevige visie en een gedegen strategie. Wat wordt de communicatiestrategie. Welke on- en offline middelen krijgen de voorkeur? Hoe zet je die effectief in om het merkbewustzijn te stimuleren en een positieve vibe te creëren?

Ik ondersteun organisaties over de volle breedte van het vakgebied. Denk aan het ontwikkelen van jaarprogramma’s, maar ook aan het uitrollen daarvan. Soms ‘solo’, maar veel vaker samen met creatieve professionals.