BIG NXT30

Het eerste live event van dit jaar zit erop!

Het eerste live event van dit jaar zit erop! En wat een tof BIG event was dit! Het was geweldig om weer met een volle zaal met BIG leden bij elkaar te zijn. Op 17 maart waren ruim 60 buisleidingprofessionals in het Anatomiegebouw in Utrecht aanwezig tijdens het BIG NXT30 event.


Inspirerend en motiverend

BIG leden werden geïnspireerd door de bevlogen presentatie en beelden van meteoroloog Gerrit Hiemstra. Hij nam de zaal mee in het verhaal van adaptatie naar mitigatie en naar CCS (Carbon Capture & Storage). Een beter milieu begint echt bij jezelf! We moeten eraan geloven dat fossiele brandstoffen geen toekomst meer hebben en de energietransitie samenwerken onontkoombaar maakt. Betrek young professionals bij de keuzes die we nu voor later maken! Mooie boodschappen om mee naar huis te nemen. 
Food for thought voor het volgende onderdeel van die middag. Na de pauze gingen de deelnemers namelijk onder leiding van kennisdragers van dialoogtafels met elkaar in gesprek over de vier kernthema’s van het BIG. Alle aanwezigen gingen volop met elkaar in debat over de thema’s duurzaamheid, betrouwbaarheid, kennis en connectiviteit. Mooie discussies en samenwerkingen zijn daar ontstaan. Kortom: een inspirerende dag met een duurzame boodschap!

BIG bedankt alle deelnemers voor hun komst, Gerrit Hiemstra voor het inspirerende verhaal, de kennisdragers voor het modereren van de dialoogtafels en onze voorzitter Han Admiraal voor het wederom perfect begeleiden van deze dag! Bekijk de foto’ van dit BIG NXT30 event hier. De aftermovie bekijkt u via deze link
 Tot ziens op het volgende BIG event op 15 juni a.s.! Houd onze evenementenagenda in de gaten. voor de volgende evenementen dit jaar.

Fotografie: Koen Mol